Επίσκεψη Γαλλία

Erasmus+ Erasrmus+ 2019-2022

Επίσκεψη Γαλλία

Στο πλαίσιο  του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο, “Time machine”, που πραγματοποιεί το Λιβάνειο Γενικό Λύκειο Καρδαμύλων με σχολεία από Πολωνία, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία και Γαλλία τη τριετία 2019-2022, πραγματοποιήθηκε από 24/6 έως 2/7/2022 η τέταρτη προγραμματισμένη συνάντηση στη Μασσαλία της Γαλλίας.

Από τους διδάσκοντες καθηγητές στο Λύκειο Καρδαμύλων συμμετείχαν: Η διευθύντρια κ. Ροδόκλεια Μούνδουλα και η κ. Αλέκα Κάρκαλου – υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος, καθώς και 7 μαθητές της Γ’ τάξης.

Μετά την υποδοχή των ομάδων με την παρουσία των τοπικών αρχών, γονέων και μαθητών, οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους με θέμα “Το μέλλον μου”.

Κάθε χώρα δημιούργησε μια αφίσα στην οποία αποτυπωνόταν το όραμά τους για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Στη διάρκεια των πέντε ημερών πραγματοποιήθηκαν οργανωτικές συναντήσεις, δραστηριότητες μαθητών και καθηγητών στο σχολείο, ξεναγήσεις και επισκέψεις σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος .

Από το ΓΕΛ Καρδαμύλων απευθύνονται θερμές ευχαριστίες στο Super Market «Χαρά» Καρδαμύλων για την προσφορά χιώτικων προϊόντων που προσφέρθηκαν ως δώρα στους εταίρους του προγράμματος.ΓΕΛ Καρδαμύλωνerasmus+Time machineΛιβάνειο Γενικό Λύκειο Καρδαμύλων