Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Χωρίς κατηγορία

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Λιβανείου Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων, θέλοντας να μεταδώσουν το μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς της περιόδου των Χριστουγέννων, πραγματοποίησαν τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Χριστουγεννιάτικο ΒAZAAR οργανώθηκε τον Δεκέμβριο από τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας σε συνεργασία με τους συμμαθητές τους του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων. Οι μαθητές μας παρουσίασαν και πούλησαν δημιουργίες τους, συγκεντρώνοντας χρήματα για την πολυήμερη εκδρομή τους.

Θεατρική παράσταση, βασισμένη στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Άι Βασίλης στη φυλακή», ανέβηκε στο Πνευματικό Κέντρο Καρδαμύλων το Σάββατο 16/12/2023 από τους μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας σε συνεργασία με τους συμμαθητές τους από το ΕΠΑΛ Καρδαμύλων. Υπεύθυνη για το ανέβασμα της παράστασης ήταν η Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Ροδόκλεια Μούνδουλα, ενώ σημαντική υπήρξε και η συμβολή της κ. Ειρήνης Καραβασίλη, μητέρας μαθήτριας μας.

Τα κάλαντα τραγούδησαν, όπως κάθε χρόνο, εκπαιδευτικοί και μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας μαζί με τους συμμαθητές τους από το ΕΠΑΛ Καρδαμύλων στο Γηροκομείο της περιοχής μας (Οίκος Ευγηρίας «Η Αγία Μαρίνα»), αποδεικνύοντας την αγάπη και τον σεβασμό τους προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας, που τόσα έχουν προσφέρει στον τόπο και στην χώρα μας.

Οι μαθητές , ευαισθητοποιημένοι για την τρίτη ηλικία, , με γενναιοδωρία και ευγένεια , πρόσφεραν δώρα αγάπης που στους γέροντες και τις γερόντισσες του Οίκου Ευγηρίας και ευχήθηκαν ολόψυχα σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και δύναμη.
Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας που στήριξαν και αυτή τη δράση μας καθώς και το φιλόξενο προσωπικό για το κέρασμα.